Clica l’opció “Utilitats” de la pantalla inicial de llista de factures

Selecciona l’opció “Gestionar informes”

Pots descarregar els informes de:

• Factures registrades
  • Factures sense registre comptable
  • Factures retingudes
  • Factures rebutjades
  • Informe d’històric d’estats de factures

El desplegable “Selecciona un Informe” permet sol·licitar la descàrrega dels informes per l’auditoria com RCF.

Un cop triat l’informe a descarregar, l’eina demanarà el període de dates de les factures que han d’aparèixer a l’informe.

Clica “descarregar”, i a l’apartat on es mostra informació sobre els informes demanats, tenim que si a la columna:

• “Estat” de la descàrrega = Sol·licitada, vol dir que l’informe s’està generant. Depenent de la grandària de l’informe, aquest pot trigar de pocs minuts fins a diverses hores (sobretot si es demana l’informe de l’històric d’estats de factures).
  • “Estat” de la descàrrega = Activa, vol dir que l’informe ja està generat i disponible per a l’usuari/ària que l’ha demanat.

En clicar sobre el “Nom del fitxer” apareixerà una finestra, per a descarregar el fitxer .CSV que contindrà les factures de l’informe.