1. Clica l’opció “Utilitats” de la pantalla inicial de llista de factures

2. Selecciona l’opció “Gestionar informes”

En el desplegable et permet sol·licitar la descàrrega dels informes per l’auditoria com RCF:

• Factures registrades
  • Factures sense registre comptable
  • Factures retingudes
  • Factures rebutjades
  • Informe d’històric d’estats de factures

3. Un cop triat l’informe a descarregar, l’eina demanarà el període de dates de les factures que han d’aparèixer a l’informe.

4. Clica “descarregar” i a continuació, se't mostrarà la llista de tots els informes sol·licitats, amb el seu corresponent estat de descàrrega:

• Sol·licitada: Vol dir que l’informe s’està generant. Depenent de la grandària de l’informe, aquest pot trigar de pocs minuts fins a diverses hores (sobretot si es demana l’informe de l’històric d’estats de factures).
  • Activa: vol dir que l’informe ja està generat i disponible per a l’usuari/ària que l’ha demanat.

5. Per a descarregar l'informe, cal clicar sobre el “Nom del fitxer” d'aquells que estan en l'estat "Activa". Un cop fet, apareixerà una finestra per a descarregar el fitxer .CSV que contindrà les factures de l’informe.